<-- CAPTCHA google -->

Fiksna vlečna kljuka

Fiksna vlečna kljuka poskrbi za vso zanesljivost, ki jo od takšne opreme pričakujemo. Vlečne kljuke so vedno namenjene izrazito funkcionalni uporabi, zato pri osnovnih lastnostih kljuk ne smemo sklepati kompromisov. Fiksna vlečna kljuka iz visokokakovostnega jekla bo tako ugodila tudi najzahtevnejšim uporabnikom, saj je primerna za pogosto uporabo in tudi velike obremenitve. S tem najde takšna kljuka uporabo v najrazličnejših primerih, tako na osebnih, kot tudi na gospodarskih in drugih vozilih.

Fiksna vlečna kljuka ustreza najvišjim DIN/ISO standardom, kar potrjuje kakovost in varnost kljuke, hkrati pa se ponaša tudi s prilagodljivostjo in funkcionalnostjo. Fiksna vlečna kljuka je na vozilo pritrjena z dvema močnima vijakoma, kar v prvi vrsti omogoča stabilno in fiksno namestitev, poleg tega pa seveda omogoča preprosto odstranitev kljuke, ko je ne potrebujemo. Enostavna odstranljivost je prednost predvsem za tiste, ki pri svojem delu občasno potrebujejo zanesljivo kljuko, občasno pa bi bili raje brez nje.

Prednosti fiksne vlečne kljuke so predvsem funkcionalnega značaja – takšne kljuke se lahko pohvalijo z odlično nosilnostjo in trdno konstrukcijo, kar zagotavlja zadovoljstvo tudi tistim najzahtevnejšim uporabnikom, ki bodo kljuko uporabljali pogosto in dolgo časa. Tako je takšna kljuka primerna tudi za zahtevnejšo uporabo na gospodarskih in drugih vozilih. Kombinacija vseh teh lastnosti pomeni, da je fiksna vlečna kljuka odlična izbira za zelo pester profil končnih uporabnikov, saj vsakdo lahko prepozna prednosti za svoj primer. Odločitev za takšno kljuko je torej smiselna za vsakogar, seveda pa je dobro pred nakupom premisliti, za kakšen namen se bo kljuka uporabljala in koliko bo obremenjena. Fiksna vlečna kljuka bo kvečjemu preveč za tiste manj zahtevne uporabnike, vsem običajnim zahtevam pa bo brez težav kos.

 pnevmatike

Potrebujete nove pnevmatike ali pa samo menajvo?

Kliknite tukaj in pridobite najbolj ugodno ponudbo!

Vertikalne kljuk

Se odločate za nakup vlečne kljuke?

Oglejte si največjo ponudbo vlečnih kljuk v Sloveniji.

Nudimo tudi vertikalne kljuke!

Katalog vlečnih kljuk

sodelujemo z

 Nosilci za kolesa

akcija vlečne kljuke