<-- CAPTCHA google -->

Nosilci za kolesa akcija -35 %

To je najboljša novica za ljubitelje kolesarjenja v naravi! Vsi tisti kolesarji, ki obupujete nad odročnostjo pristnih kolesarskih poti v naravi, boste to oviro zlahka preskočili z uporabo kakovostnega nosilca za kolo, ki bo v trenutku približal tudi oddaljene lokacije za oddih na svežem zraku. Tisti, ki le redko najdete čas za izhod iz mesta in kolesarjenje v naravi, boste lahko zdaj kolesarili kadarkoli. Izgovorov ni več, saj so vam za izredno ugodno ceno na voljo kakovostni nosilci za kolesa, ki ljubiteljem kolesarjenja prinašajo mnoge prednosti!

Nosilci za kolesa akcija -35 %

Poleg rednega kolesarjenja v naravi bo nosilec omogočil tudi kolesarjenje na dopustu. Izvrstna rešitev za dolge izlete in potovanja, ki bi jih radi popestrili tudi z aktivnim oddihom v naravi! Različni nosilci ustrezajo vsem željam in potrebam, tako da so kot nalašč tako za družinski izlet kot tudi za kak samotarski kolesarski podvig. Rekreativni kolesarji bodo nosilec takoj vzljubili, medtem ko profesionalci že poznajo izjemno vrednost, ki jo ima ta enostaven pripomoček.

Ne samo, da so nosilci za kolesa zdaj na voljo po posebej ugodni ceni, so tudi povsem enostavni za montažo in uporabo, pri tem pa ščitijo tako kolesa kot vozilo. V različnih izvedbah ustrezajo praktično vsem kolesom, prav tako pa omogoča univerzalni mehanizem hitro in stabilno namestitev na vsako vozilo. Za piko na i poskrbijo mnogi bombončki, ki zaokrožujejo vsestransko uporabnost nosilcev: mehanizem za nagib in enostaven dostop do prtljažnika, vgrajena ključavnica za zaklep koles, zložljiva konstrukcija in večletna garancija!

 pnevmatike

Potrebujete nove pnevmatike ali pa samo menajvo?

Kliknite tukaj in pridobite najbolj ugodno ponudbo!

Vertikalne kljuk

Se odločate za nakup vlečne kljuke?

Oglejte si največjo ponudbo vlečnih kljuk v Sloveniji.

Nudimo tudi vertikalne kljuke!

Katalog vlečnih kljuk

sodelujemo z

 Nosilci za kolesa

akcija vlečne kljuke