<-- CAPTCHA google -->

Nosilec za kolesa Parma

Nosilec za kolesa bo postal stalni spremljevalec na vaših izletih!

Rekreacija v neokrnjeni naravi je za marsikoga ideja popolnega izleta, še posebej če gre za sproščujočo vožnjo s kolesom. Poleti prija kolesarjenje v sveži bližini bistre reke, medtem ko pozimi kolesarjenje po snegu predstavlja zabavo in hkrati izziv. V vsakem primeru pa velja, da je kolesarjenje v naravi izjemno blagodejno, poleg sprostitve pa nudi tudi resno rekreacijo in nujno potrebno dnevno gibanje. A za kolesarjenje v naravi mnogi nimajo priložnosti vsak dan, saj se v bližini večjih mest le stežka najde kakšna primerna kolesarska pot, za pravi užitek med drevesi in travniki pa je potrebno najprej velik kos poti prevoziti z avtomobilom. Na srečo pa tudi to ni več problem, saj prevažanje koles popolnoma poenostavi nosilec za kolesa!

parma_2parma_3parma_4parma_5parma_6parma_7parma_8
parma_9parma_10parma_11

Nosilec za kolesa Peruzzo Parma poskrbi za enostavno prevažanje koles z avtomobilom. Vsakega kolesa namreč ne moremo spraviti v prtljažni prostor avtomobila, še težje pa to storimo z dvema ali več kolesi hkrati. Nosilec za kolesa je torej nujna oprema pri družinskem izletu, pripomoček pa je nepogrešljiv tudi za tiste, ki se s kolesarjenjem redno ukvarjajo in ne želijo vedno znova izgubljati časa z razstavljanjem in pospravljanjem kolesa. Nosilec za kolesa Peruzzo Parma poskrbi za vse vaše potrebe, saj je na voljo v različnih izvedbah, ki so namenjene prevažanju dveh, treh ali štirih koles! Najbolj pa nosilec odlikuje izjemno preprosta uporaba, ki pride do izraza že pri namestitvi nosilca na avtomobil – nosilec namestite kar na vlečno kljuko vozila, in to brez potrebe po kakršnem koli orodju. Mehanizem za namestitev je univerzalen, tako da lahko nosilec uporabljate na vseh vozilih, za dodatno funkcionalnost pa v vsakem primeru poskrbi še mehanizem za nagib, ki tudi ob prevažanju koles omogoča neovirano uporabo prtljažnika.

Nosilec za kolesa Peruzzo Parma poskrbi za dragoceni tovor z izjemno robustnostjo, posebej gumirani deli pa pri tem omogočijo varnost koles. Tako je takšen nosilec izvrstna izbira za vsakega kolesarja, ne glede na velikost in vrsto kolesa!

 

 pnevmatike

Potrebujete nove pnevmatike ali pa samo menajvo?

Kliknite tukaj in pridobite najbolj ugodno ponudbo!

Vertikalne kljuk

Se odločate za nakup vlečne kljuke?

Oglejte si največjo ponudbo vlečnih kljuk v Sloveniji.

Nudimo tudi vertikalne kljuke!

Katalog vlečnih kljuk

sodelujemo z

 Nosilci za kolesa

akcija vlečne kljuke