<-- CAPTCHA google -->

Nosilci za kolesa

Nosilec za kolesa je nepogrešljiva oprema vsakega kolesarja!

Kaj vse je nujno potrebno za kolesarjenje? Pravzaprav samo kolo. A kaj poleg kolesa naredi rekreacijo dostopno, enostavno in zabavno? Nosilec za kolesa, seveda! Z njim je kolesarjenje vedno na voljo – nikoli ne zmanjka časa za vožnjo v naravi, vabljive kolesarske poti so vedno blizu, pa tudi mesto vas ne more ovirati na poti do kolesarjenja na svežem zraku!

akcija-nosilci-za-kolesa

V našem prodajnem programu lahko izberate med nosilci za kolesa Peruzzo:

Nosilec za kolo

 

 

 

 

nagib_nosilcanagib_nosilca2zlozljiv_nosilec2nosilec_za_kolesa_comonagib_nosilca1zlozljiv_nosilecluci
nagib_nosilca3namescanje_kolessistem_pritrjevanjasistem_pritrjevanja1zlozljiv_nosilec1

 

 V trenutni ponudbi imamo dva različna tipa nosilcev za kolesa:

Nosilec za kolo   Zložljivi nosilci za kolesa

Nosilec za kolo Parma

 Zložljiv nosilec za kolo Pure Instinct

 

Brez primernega nosilca za kolo je kolesarjenje le občasna dejavnost, ki je v veliki meri odvisna od razpoložljivega prostega časa in lokacije, kjer se nahajate. Tudi če se odpravite le na kratko vožnjo, se užitek začne šele takrat, ko pridete do pravih kolesarskih poti, ki niso nujno v vaši neposredni bližini. Iz središča mesta vas niti ura vožnje s kolesom ne bo pripeljala do neokrnjene narave, medtem ko bo nosilec za kolesa na avtu vas in vaše kolo v nekaj minutah pripeljal do vaše najbolj priljubljene kolesarske poti ali pa do kotička odprte narave, kjer lahko raziskujete in odkrivate ali celo ustvarjate nove poti!

Nosilec za kolesa poskrbi za to, da postane kolesarjenje pogostejši užitek, preprosta in sproščujoča rekreacija. Ni treba razstavljati in sestavljati koles – v nekaj trenutkih kolo postavite na nosilec, prav tako bo v trenutku pripravljeno za vožnjo. Tako boste lahko vsakodnevno obiskali svoje priljubljene kolesarske poti, pri tem pa boste lahko več časa posvetili vožnji s kolesom, namesto da bi se ukvarjali s prevažanjem kolesa.

parma_2parma_3parma_4parma_5parma_6parma_7parma_8
parma_9parma_10parma_11

Prednosti nosilcev za kolesa:

Še posebej pa je vrednost nosilca za kolesa očitna v primerih, ko želimo v kolesarjenju uživati tudi takrat, ko se odpravimo dlje od doma za več časa. Vzemimo za primer oddih ob morju – brez ustreznega nosilca bi morali kolo tlačiti v avtomobil, kjer že tako ni veliko prostora, saj moramo s seboj vzeti tudi nekaj druge prtljage, sploh če gre za večdnevni izlet. Tako bi bili morda celo prisiljeni pustiti kolo doma in se kolesarjenju ob obali odpovedati. A to ni potrebno, če imamo nosilec za kolesa! V prtljažniku bo tako ostalo dovolj prostora za vso potrebno prtljago, medtem ko bodo kolesa varno spravljena na nosilcu in ne bodo zasedala prostora – tudi če prevažamo kolesa za več družinskih članov!

Nosilci za kolesa torej niso nepogrešljiva oprema le za tiste, ki pogosto kolesarijo – prav pridejo tudi tistim, ki si kolesarsko turo privoščijo le enkrat ali dvakrat na leto. Škoda bi bilo, da bi se morali zaradi takšnih in drugačnih razlogov odpovedati kolesarjenju, če pa lahko vse težave rešimo že z osnovnim nosilcem za kolo!

 

 pnevmatike

Potrebujete nove pnevmatike ali pa samo menajvo?

Kliknite tukaj in pridobite najbolj ugodno ponudbo!

Vertikalne kljuk

Se odločate za nakup vlečne kljuke?

Oglejte si največjo ponudbo vlečnih kljuk v Sloveniji.

Nudimo tudi vertikalne kljuke!

Katalog vlečnih kljuk

sodelujemo z

 Nosilci za kolesa

akcija vlečne kljuke