<-- CAPTCHA google -->

Akcija nosilcev za kolesa Spinder

Vrhunski nosilci za kolesa Spinder po ceni, ki prevzame

Sonce, ki z marcem opazno pridobiva na moči, izvablja zadovoljne nasmehe na obraze kolesarskih navdušencev – in prav njim je namenjen tokratni 30% popust na nosilce za kolesa spinder. Gre za nepogrešljivo opremo vseh tistih, ki bi radi s kolesom okusili nova doživetja prašnih cest, odkrivali poti, nevajenih ljudi, ali se, nasprotno, podali prav v sredo mestnega vrveža in spoznavali njegov utrip nekje na drugem koncu države, morda celine.

products-15-attachment2_product-presentatie-compact-beleving1-1024x529_(1)productversion-2-attachment2_product-presentatie-tour-2013-white-3d-1024x529productversion-2-attachment4_product-presentatie-tour-2013-white-front-1024x529productversion-2-attachment7_product-presentatie-tour-2013-white-top-1024x529productversion-2-attachment9_product-presentatie-tour-2013-white-side-back-1024x529productversion-2-attachment11_product-presentatie-tour-2013-white-koppeling-1024x529productversion-2-attachment12_product-presentatie-tour-2013-white-slot-1024x529

Ne bo vam več treba tarnati, ker svojega kolesa niste mogli vzeti s seboj na pot, kolesa vam tudi ne bo treba tlačiti v avtomobil med ostalo prtljago, če ste bili do zdaj vajeni takšnega početja. Postavitev kolesa na nosilec je zahvaljujoč posebnemu inovativnemu mehanizmu hitra in povsem enostavna, nič težje ga ni sneti z njega. Samo nekaj sekund bo tako potrebnih in kolo bo nared za nove poti. Morda ste pravkar pomislili, da bo odpiranje prtljažnih vrat težavno, če boste namestili nosilec. Skrb je odveč: z možnostjo nagiba nosilca spinder je dostopanje do prtljažnega prostora še vedno preprosto.

Pa še ena morebitna skrb je odveč: da bi bila kraja nosilca podobno enostavna kot je enostavna njegova namestitev: nosilec spinder, močan in trden, pa vendar lahek, ima vgrajeno ključavnico. In ne le pred morebitno krajo, zaščiten je tudi pred korozijo, zasnovan pa tako, da ne opraska barve s kolesa, kaj šele, da bi se kolesa med prevozom poškodovala.

V kolikor vas zanimajo nosilci za kolesa nam prosim pošljite povpraševanje in odgovrimo vam v najkrajšem možnem času:

  1. * Podatek je obvezen

 pnevmatike

Potrebujete nove pnevmatike ali pa samo menajvo?

Kliknite tukaj in pridobite najbolj ugodno ponudbo!

Vertikalne kljuk

Se odločate za nakup vlečne kljuke?

Oglejte si največjo ponudbo vlečnih kljuk v Sloveniji.

Nudimo tudi vertikalne kljuke!

Katalog vlečnih kljuk

sodelujemo z

 Nosilci za kolesa

akcija vlečne kljuke