<-- CAPTCHA google -->

Nosilec za 4 kolesa na vlečni kljuki

Kolesarjenje je nedvomno en izmed najbolj priljubljenih hobijev, a kaj, ko je treba najti primerno kolesarsko stezo, da je užitek na dveh kolesih res popoln. Na srečo nosilci za kolesa poskrbijo, da niti mestne srajce nimajo izgovora na sončen vikend – kolo je enostavno namestiti na avto in ga prepeljati do prijetnega okolja, bolj naklonjenega kolesarjem. Da iskanje prostora ne bo več problem niti za tiste, ki bi se radi na kolesarski izlet odpravili v skupini, pa vam predstavljamo nosilce za kar štiri kolesa, s katerim bo postalo družinsko kolesarjenje v naravi prijeten tedenski oddih od napornega vsakdana!
Na voljo sta dve izvedbi nosilca za štiri kolesa. Peruzzo Parma je namenjen predvsem tistim, ki si želijo funkcionalnosti in enostavnosti, saj je nezložljiv, medtem ko se bodo z nosilcem Peruzzo Pure Instinct opremili tisti, ki želijo koristiti tudi prednosti, ki jih prinaša zložljiva zasnova. V obeh primerih pa gre za odličen nosilec, ki se ponaša z nekaterimi nadvse dobrodošlimi odlikami: namesti se kar na vlečno kljuko, torej je zelo enostaven za montažo in odstranjevanje, seveda pa tudi za uporabo. Ne terja kakšnih posebnih spretnosti, kot tudi ne časa, saj se namesti v trenutku. Kot se za kakovosten nosilec spodobi, imata obe izvedbi učinkovit zaklep nosilca na kljuko, prav tako pa omogočata enostaven zaklep kolesa na nosilec za popolno brezskrbnost in stabilnost pri prevažanju koles. 
To so le nekatere odlike odličnih Peruzzo nosilcev. Druge prednosti boste odkrivali kar sami, in sicer skozi dolga leta uporabe teh zanesljivih nosilcev za štiri kolesa!

Galerija Peruzzo Pure Instinct:

nagib_nosilcanagib_nosilca2zlozljiv_nosilec2nosilec_za_kolesa_comonagib_nosilca1zlozljiv_nosilecluci
nagib_nosilca3namescanje_kolessistem_pritrjevanjasistem_pritrjevanja1zlozljiv_nosilec1

Galerija Peruzzo Parma:

parma_2parma_3parma_4parma_5parma_6parma_7parma_8
parma_9parma_10parma_11

 pnevmatike

Potrebujete nove pnevmatike ali pa samo menajvo?

Kliknite tukaj in pridobite najbolj ugodno ponudbo!

Vertikalne kljuk

Se odločate za nakup vlečne kljuke?

Oglejte si največjo ponudbo vlečnih kljuk v Sloveniji.

Nudimo tudi vertikalne kljuke!

Katalog vlečnih kljuk

sodelujemo z

 Nosilci za kolesa

akcija vlečne kljuke