<-- CAPTCHA google -->

Popusti na vlečne kljuke in nosilce za kolesa – do 18%

Izkoristite našo akcijsko ponudbo in še pred zimo svoje vozilo opremite z vlečno kljuko ali nosilcem za kolesa – zdaj to lahko storite po bistveno ugodnejši ceni, saj na izdelke iz naše ponudbe nudimo do 18% popusta! Popust velja na gotovino.

Vlečne kljuke, katerih funkcionalnost je izjemno široka, so praktično obvezna oprema različnih vrst vozil – že na osebnem avtomobilu so uporabne, še bolj nepogrešljive pa so na gospodarskih, dostavnih in podobnih vozilih. Razširite torej funkcionalnost svojega vozila z vlečnimi kljukami iz naše ponudbe – zdaj so za kratek čas na voljo za 20% ceneje!

Nosilci za kolesa v prvi vrsti služijo temu, da kolesarjenje poenostavijo in rekreacijo omogočijo tudi tistim, ki se morajo za kolesarjenje odpeljati na primernejšo lokacijo. Da bi kolesarjenje še bolj približali prav vsakomur, vam na nosilce za kolesa iz naše ponudbe nudimo 18% popust! Opremite svoje vozilo z nosilcem za kolesa in ovir ne bo več – vsak dan se boste lahko odpravili na sproščujoč izlet na kolesu, ali pa na zahtevnejši kolesarski trening.

Preletite našo ponudbo, gotovo boste našli nekaj zase!

 pnevmatike

Potrebujete nove pnevmatike ali pa samo menajvo?

Kliknite tukaj in pridobite najbolj ugodno ponudbo!

Vertikalne kljuk

Se odločate za nakup vlečne kljuke?

Oglejte si največjo ponudbo vlečnih kljuk v Sloveniji.

Nudimo tudi vertikalne kljuke!

Katalog vlečnih kljuk

sodelujemo z

 Nosilci za kolesa

akcija vlečne kljuke