<-- CAPTCHA google -->

Protikorozijska zaščita vlečnih kljuk

Vsaka vlečna kljuka v naši ponudbi je izdelana iz kakovostnih materialov, narejena pa strokovno in natančno. To našim izdelkom zagotavlja vzdržljivost in odpornost, kar je pomembna odlika vsakega kosa avtomobilske opreme, še posebej pa seveda tistih delov, ki so redno izpostavljeni vremenskim vplivom, vplivom materiala s ceste in drugim faktorjem, ki lahko skrajšajo življenjsko dobo opreme. Seveda pa je treba za optimalno dolgoročno vzdržljivost vlečne kljuke včasih poskrbeti tudi na druge načine. S pazljivo uporabo ter rednim čiščenjem in vzdrževanjem boste zmanjšali tveganje, ki ga prinaša dolgoletna uporaba in obraba izdelka, za najboljše dolgoročno zadovoljstvo pa poskrbijo še nekateri posebni ukrepi. Med temi izstopa prašno lakiranje, ki je najboljša izbira za zaščito vaše vlečne kljuke.

Prašno lakiranje je oblika učinkovite zaščite kovinskih izdelkov. Gre za elektrostatično barvanje, ki z debelo plastjo suhe barve prekrije kovinsko površino in tako zagotavlja optimalno zaščito pred korozijo. Po pripravi površine se kovina obdela le z barvo, ki se nanese brez potrebe po škodljivih kemikalijah – ker gre za napredno tehniko lakiranja, je postopek učinkovit, a tudi prijazen do narave. V končni fazi je takšna zaščita tudi cenovno ugodna, predvsem zato, ker dolgoročno in učinkovito ščiti pred korozijo.

Prašno lakiranje je točno tisto, kar želite uporabiti za protikorozijsko zaščito vlečne kljuke. Na ta način boste najbolje poskrbeli za svojo opremo, zadovoljni pa boste skozi dolga leta uporabe! 

 pnevmatike

Potrebujete nove pnevmatike ali pa samo menajvo?

Kliknite tukaj in pridobite najbolj ugodno ponudbo!

Vertikalne kljuk

Se odločate za nakup vlečne kljuke?

Oglejte si največjo ponudbo vlečnih kljuk v Sloveniji.

Nudimo tudi vertikalne kljuke!

Katalog vlečnih kljuk

sodelujemo z

 Nosilci za kolesa

akcija vlečne kljuke