<-- CAPTCHA google -->

Vlečna kljuka Volvo XC 60

Že dolga leta je XC60 najbolj priljubljen model priznanega švedskega proizvajalca Volvo. Vozniki tega avtomobila prisegajo na številne odlike vozila, med katerimi gre izpostaviti posebno eleganco, ki jo prinaša športna SUV izvedba. Seveda pa Volvo XC60 ne navdušuje le z elegantno obliko, temveč tudi z vsestransko uporabnostjo, kakršna pritiče takšnemu vozilu. Prav zato želijo mnogi lastniki na XC60 namestiti vlečno kljuko, ki bistveno razširi funkcionalnost avtomobila. Vsakdo v takšni situaciji bo vesel izjemne rešitve – tudi vlečna kljuka za Volvo XC60 se ponaša z enako eleganco in učinkovitostjo kot sam avtomobil!

skrita_vlečna_kljuka

Vlečna kljuka za Volvo XC60 je povsem nevidna, kadar ni v uporabi, tako da ne moti podobe avtomobila. Kljuka se namreč lepo pospravi v zadnji odbijač, s tem pa je povsem skrita pogledu. Popolno vizualno podobo zagotavlja poseben pokrov, ki v stilu zaokrožuje neopaznost pospravljene kljuke. Še bolje pa se vlečna kljuka za Volvo XC60 izkaže takrat, ko jo dejansko potrebujete! Hitro in enostavno jo prestavite iz pospravljenega položaja in nanjo pripnete svoj tovor. Vlečna kljuka ne moti odpiranja prtljažnika in drugih funkcionalnosti avtomobila, omogoča pa uporabo vseh mogočih priključkov.

Vlečna kljuka volvo xc 60

Kot se za avtomobil, kakršen je Volvo XC60, spodobi, je tudi vlečna kljuka za ta model kakovostna in vzdržljiva. Skrbno izbrani materiali v kombinaciji s strokovno obdelavo zagotavljajo dolgoročno učinkovitost, ne da bi imeli skrbi in stroške s pogostim vzdrževanjem in morebitnimi popravili. Ta izdelek je nedvomno prava izbira za vse lastnike modela XC60, ki bi radi svoje vozilo opremili z dodatno funkcionalnostjo, ki jo prinaša vlečna kljuka!

 pnevmatike

Potrebujete nove pnevmatike ali pa samo menajvo?

Kliknite tukaj in pridobite najbolj ugodno ponudbo!

Vertikalne kljuk

Se odločate za nakup vlečne kljuke?

Oglejte si največjo ponudbo vlečnih kljuk v Sloveniji.

Nudimo tudi vertikalne kljuke!

Katalog vlečnih kljuk

sodelujemo z

 Nosilci za kolesa

akcija vlečne kljuke