Cenovno ugodne vlečne kljuke

Cenovno ugodne vlečne kljuke

Pri pomembni avtomobilski opremi gotovo ni pametno sklepati kompromisov, a po drugi strani tudi ni pametno pretirano zapravljati. Običajno lahko najdemo zelo posrečene rešitve, ki ponujajo kar najboljšo končno izkušnjo, ne da bi s tem tvegali pri varnosti ali pretirano obremenjevali svojo denarnico. Tudi pri vlečnih kljukah je tako, saj lahko najdemo cenovno ugodne izdelke, ki bodo svojo nalogo odlično opravili.

Fiksne vlečne kljuke

Fiksne vlečne kljuke veljajo za najugodnejšo opcijo, poleg tega so zelo zanesljive in kakovostne. Njihova pomanjkljivost je seveda v tem, da so trajno nameščene na avtomobilu, torej tudi takrat, ko kljuke sploh ne potrebujemo. Včasih to ni problem, sploh če takšen kompromis upravičuje znaten cenovni prihranek. Včasih pa so fiksne kljuke vseeno nekoliko moteče in je bolj pametno pobrskati po preostalih opcijah.

Vidne snemljive vlečne kljuke

Snemljive vlečne kljuke so veliko bolj elegantne, saj jih lahko zelo enostavno odstranimo in pospravimo, ko kljuka ni v uporabi. Seveda so nekoliko dražje, a razlika ni nujno velika. Posebej ugodne so vidne snemljive kljuke, ki v primerjavi s fiksnimi dodajajo možnost enostavne odstranitve, niso pa tako napredne kot skrite kljuke, ki so povsem nevidne, ko niso v uporabi. S tem ponujajo vidne snemljive vlečne kljuke odlično kombinacijo dobrodošlih značilnosti, dodatno pa prepričajo tudi z ugodno ceno. 

Rabljene vlečne kljuke

Nekaj malega lahko prihranimo tudi z nakupom rabljene vlečne kljuke. Ker gre za pomembno opremo, na katero se pri tovorjenju raznih priključkov močno zanašamo, je treba kljuko izbrati zelo premišljeno. Na trgu rabljene opreme ne moremo pričakovati toliko ponudbe, zato je treba imeti nekaj sreče pri iskanju kljuke, ki bo res zadostila našim potrebam. Predvsem se ne smemo zadovoljiti s kljuko, ki ne odgovori na vse zahteve, tudi če je ta zelo ugodna ali pa edina na razpolago.

 

Izberi vlečno kljuko

Izberite znamko in model vašega avtomobila

z vami že 25let

Zakaj izbrati nas

Vlečna kljuka predstavlja ključno povezavo med vozilom in prikolico. V našem podjetju nudimo homologirane vlečne kljuke.

  • 25 let tradicije
  • Hitra in kvalitetna montaža
  • Skrite, avtomatske vlečne kljuke
  • Lasten razvoj

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.