Nosilci za kolesa

Nosilci za kolesa

Nosilec za kolesa je nepogrešljiva oprema vsakega kolesarja! Kaj vse je nujno potrebno za kolesarjenje? Pravzaprav samo kolo. A kaj poleg kolesa naredi rekreacijo dostopno, enostavno in zabavno? Nosilec za kolesa, seveda! Z njim je kolesarjenje vedno na voljo – nikoli ne zmanjka časa za vožnjo v naravi, vabljive kolesarske poti so vedno blizu, pa tudi mesto vas ne more ovirati na poti do kolesarjenja na svežem zraku!

 

THULE

THULE

Nosilci za kolesa Thule so znani po inovativnih rešitvah, ki posrečeno odpravljajo pogoste…

Preberi več

Pro-User

Pro-User

  Pro-User Diamant FG Nosilec za kolo Pro-User je predvsem primeren za električna kolesa.…

Preberi več

Brez primernega nosilca za kolo je kolesarjenje le občasna dejavnost, ki je v veliki meri odvisna od razpoložljivega prostega časa in lokacije, kjer se nahajate. Tudi če se odpravite le na kratko vožnjo, se užitek začne šele takrat, ko pridete do pravih kolesarskih poti, ki niso nujno v vaši neposredni bližini. Iz središča mesta vas niti ura vožnje s kolesom ne bo pripeljala do neokrnjene narave, medtem ko bo nosilec za kolesa na avtu vas in vaše kolo v nekaj minutah pripeljal do vaše najbolj priljubljene kolesarske poti ali pa do kotička odprte narave, kjer lahko raziskujete in odkrivate ali celo ustvarjate nove poti!
Nosilec za kolesa poskrbi za to, da postane kolesarjenje pogostejši užitek, preprosta in sproščujoča rekreacija. Ni treba razstavljati in sestavljati koles – v nekaj trenutkih kolo postavite na nosilec, prav tako bo v trenutku pripravljeno za vožnjo. Tako boste lahko vsakodnevno obiskali svoje priljubljene kolesarske poti, pri tem pa boste lahko več časa posvetili vožnji s kolesom, namesto da bi se ukvarjali s prevažanjem kolesa.

 

Izberi vlečno kljuko

Izberite znamko in model vašega avtomobila

z vami že 25let

Zakaj izbrati nas

Vlečna kljuka predstavlja ključno povezavo med vozilom in prikolico. V našem podjetju nudimo homologirane vlečne kljuke.

  • 25 let tradicije
  • Hitra in kvalitetna montaža
  • Skrite, avtomatske vlečne kljuke
  • Lasten razvoj

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.