<-- CAPTCHA google -->

Vlečne kljuke

 

vlečne kljuke Hernec

 

vlečne kljuke Brink

Vlečne kljuke Hernec

V mnogih primerih se zgodi, da je treba kvaliteto iskati v tujini, a pri vlečnih kljukah na srečo ni tako – vlečne kljuke Hernec se ponašajo z visoko kvaliteto, proizvaja pa jih domače podjetje Hernec, d.o.o.!

 vlecna kljuka hernec

Proizvedene v Sloveniji, zato so izdelki vedno na zalogi in na voljo za takojšnjo dobavo. S tem poskrbimo za najkrajše možne dobavne roke, znižamo pa tudi stroške pakiranja in transporta, ki predstavljajo znaten znesek pri uvozu izdelkov iz tujine. To posledično pomeni, da boste pri nas plačali le kvaliteto, brez nepotrebnih dodatnih stroškov. Kakovost, hitra dobava in ugodna cena – kaj več bi si pravzaprav lahko želeli od izdelovalca vlečnih kljuk?

 

 

  

Vlečne kljuke Thule

Vlečne kljuke blagovne znamke Thule so znane po svoji neprekosljivi kvaliteti in široki uporabnosti. Vlečne kljuke Thule bodo poskrbele za vse vaše potrebe, ne glede na to, kakšen tovor prevažate, saj so na voljo najrazličnejši izdelki za najrazličnejše namene, kljuke pa so primerne za namestitev na praktično vsako vozilo.

brink

Vlečne kljuke Thule nudijo kvaliteto, ki je pri takšnih izdelkih nepogrešljiva. Enostavno si ne morete privoščiti kljuke, ki bi se polomila pod težo tovora, zato izberite Thule. Poleg izrazite funkcionalnosti pa poskrbi podjetje tudi za estetiko, in sicer s ponudbo vertikalnih vlečnih kljuk, ki so namenjene predvsem lastnikom nižjih vozil in tistim, ki jim ni vseeno za izgled avtomobila. A ne glede na to, kakšno vozilo si lastite, bodo našle vlečne kljuke Thule mesto tudi na vašem jeklenem konjičku - podjetje je namreč originalni dobavitelj za večino avtomobilskih znamk!

Izberite si svojo vlečno kljuko

Katalog vlečnih kljuk

 pnevmatike

Potrebujete nove pnevmatike ali pa samo menajvo?

Kliknite tukaj in pridobite najbolj ugodno ponudbo!

Vertikalne kljuk

Se odločate za nakup vlečne kljuke?

Oglejte si največjo ponudbo vlečnih kljuk v Sloveniji.

Nudimo tudi vertikalne kljuke!

Katalog vlečnih kljuk

sodelujemo z

 Nosilci za kolesa

akcija vlečne kljuke