Vlečne kljuke Brink

Vlečne kljuke Brink

Kdor je že kdaj imel opravka z vlečnimi kljukami gotovo dobro ve, da se po kvaliteti z vlečnimi kljukami Brink ne more meriti nobena druga znamka. Prav ta prednost je ključnega pomena, ko se odločamo za nakup oziroma uporabo takšnih kljuk, zato je prav, da nam najprej pride na misel prav Brink. Edini pomislek, ki se je morda pojavljal pri izbiri vlečnih kljuk Brink je ta, da kvalitetnih kljuk po ugodni ceni pri nas pač ni bilo moč najti – ta izgovor pa danes ni več aktualen, saj v naši ponudbi najdete najrazličnejše tipe in modele kvalitetnih vlečnih kljuk!

Ne glede na to, kakšne so vaše želje in potrebe, vlečne kljuke Brink bodo navdušile še tako zahtevnega uporabnika. Na dosegu roke so vam zanesljive kljuke za redno uporabo, snemljive kljuke za tiste, ki jih uporabljajo le občasno, in priročne zložljive kljuke. Prav vsak izdelek v naši ponudbi pa je kvaliteten, testiran in zanesljiv!

Izberi vlečno kljuko

Izberite znamko in model vašega avtomobila

z vami že 25let

Zakaj izbrati nas

Vlečna kljuka predstavlja ključno povezavo med vozilom in prikolico. V našem podjetju nudimo homologirane vlečne kljuke.

  • 25 let tradicije
  • Hitra in kvalitetna montaža
  • Skrite, avtomatske vlečne kljuke
  • Lasten razvoj

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.