Cena nosilcev za kolesa

Cena nosilcev za kolesa

Ljubitelji kolesarjenja se morajo hitro sprijazniti z nekaterimi stroški, ki neizogibno spremljajo tudi rekreativno kolesarjenje – nenazadnje bo treba že nakupu kolesa nameniti znatno investicijo, pa tudi vsa nujna in dodatna oprema ni poceni. Razumljivo je torej, da bi želeli pri nakupu te opreme včasih kak evro tudi prihraniti, saj se stroški v seštevku hitro naberejo. Je možno kaj prihraniti pri nakupu nosilca za kolo?

Nosilci so na voljo v različnih cenovnih razredih, lahko so tudi zelo dragi, lahko pa čisto poceni. Cenovni razpon je pravzaprav kar presenetljiv. Cenovno ugodni nosilci stanejo le nekaj deset evrov! Posebej ugodni so strešni nosilci, ki so tudi zelo enostavno zasnovani, seveda pa od takšnih izdelkov ne moremo pričakovati veliko. Vseeno se lahko izkažejo za dobro izbiro, če nismo posebej zahtevni pri prevozu koles. A verjetno bo boljša odločitev za nosilec za kolesa, ki se pritrdi na vlečno kljuko – ti so nekoliko cenejši, spet pa omogočajo kar nekaj svobode pri izbiri izdelkov iz različnih cenovnih razredov. Najcenejše izvedbe te vrste bodo stale dobrih sto evrov, hitro pa postanejo izdelki precej dražji, dosežejo lahko tudi 500 ali 600 evrov!

Razmerje med ceno in kakovostjo nosilcev za kolesa

Upoštevati je treba seveda to, kaj za določeno ceno dobimo. V nekaterih primerih se bodo dobro obnesli tudi cenejši nosilci. Od teh sicer ne moremo pričakovati veliko, predvsem ne enostavne uporabe in hitrega ter varnega nameščanja kolesa, lahko pa tak nosilec vseeno dobro opravi svojo nalogo na krajših relacijah in pri občasni uporabi. Naprednejši nosilci ponujajo bistveno več, a so seveda dražji. Ceno upravičujejo s prostorom za več koles, s sistemi za enostavno namestitev koles, z zelo zanesljivim in varnim delovanjem, nezanemarljivo pa je tudi to, da nosilci na vlečni kljuki ne motijo uporabe avtomobila in ne vplivajo na vozne lastnosti vozila.  

Izberi vlečno kljuko

Izberite znamko in model vašega avtomobila

z vami že 25let

Zakaj izbrati nas

Vlečna kljuka predstavlja ključno povezavo med vozilom in prikolico. V našem podjetju nudimo homologirane vlečne kljuke.

  • 25 let tradicije
  • Hitra in kvalitetna montaža
  • Skrite, avtomatske vlečne kljuke
  • Lasten razvoj

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.