Elegantna rešitev za prevoz kolesa z avtom

Elegantna rešitev za prevoz kolesa z avtom

Želite svoje kolo prepeljati z avtomobilom? Najbolj elegantna možnost bo bržkone uporaba namenskega nosilca, ki to opravilo najbolj poenostavi. Seveda je možno kolesa v nekaterih primerih strpati kar v prtljažni prostor avtomobila, a to je nerodno in zavzame veliko prostora, možno je tudi, da bo treba kolo razstaviti. Na srečo so tudi po ugodni ceni na voljo razni nosilci, ki bodo poenostavili življenje ljubiteljem kolesarjenja. Treba je le izbrati takšnega, ki bo praktičen in enostaven za uporabo, hkrati pa ne bo kvaril izgleda in voznih lastnosti avtomobila.

Najbolj elegantna rešitev bodo v večini primerov nosilci, ki se namestijo na vlečno kljuko vozila. So zelo diskretni, izjemno enostavni za uporabo, poleg tega pa nudijo tudi nekatere druge funkcionalnosti, ki jih od drugih nosilcev ne moremo pričakovati. Prinašajo pa prav tisto prednost, ki jo iščejo ljubitelji kolesarjenja – omogočajo hiter in enostaven prevoz kolesa brez kakršnih koli komplikacij. Že namestitev nosilca na kljuko je opravljena brez večjih posegov, to lahko storimo kar doma. Nato pa pri uporabi nosilca sploh ne bo težav, saj je dostop do njega povsem neoviran, svoje pa dodajo še mehanizmi, ki omogočajo elegantno in varno namestitev koles na nosilec – na nekaterih modelih je prostora za več koles, tudi za tri ali štiri!

Pogost pomislek je ta, da bi nosilec na vlečni kljuki nemara utegnil ovirati odpiranje prtljažnika. Tudi v tem primeru pa se izkaže, da je ta rešitev nadvse elegantna, saj nosilci večinoma omogočajo tudi enostaven dostop do prtljažnika, ne da bi jih morali odstranjevati. Nosilec se preprosto nagne stran, tako pa s kolesi ali brez naredi dovolj prostora, da dostop do prtljažnika ni oviran. Za piko na i gre omeniti še to, da nosilec za kolesa na vlečni kljuki ne kvari podobe vozila in ne vpliva na njegove aerodinamične lastnosti – vsekakor zelo elegantna rešitev za prevoz kolesa z avtom!

 

 

Izberi vlečno kljuko

Izberite znamko in model vašega avtomobila

z vami že 25let

Zakaj izbrati nas

Vlečna kljuka predstavlja ključno povezavo med vozilom in prikolico. V našem podjetju nudimo homologirane vlečne kljuke.

  • 25 let tradicije
  • Hitra in kvalitetna montaža
  • Skrite, avtomatske vlečne kljuke
  • Lasten razvoj

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.