Enostavna izbira prave vlečne kljuke

Enostavna izbira prave vlečne kljuke

Vlečna kljuka mora povsem ustrezati avtomobilu, na katerega jo nameravamo namestiti, drugače se lahko zgodi, da montaža preprosto ne bo mogoča ali pa bo ogrožena funkcionalnost kljuke. V najslabšem primeru lahko pride pri poskusu montaže neprave vlečne kljuke do poškodb avtomobila, gotovo pa kljuke ne bo možno homologirati. Nujno je treba torej izbrati kljuko, ki bo povsem odgovarjala modelu avtomobila, kar pa lahko nekoliko zaplete še široka ponudba različnih kljuk, ki ustrezajo priljubljenim modelom vozil.

Iskanje in izbiro prave kljuke vam nekoliko olajšamo z iskalnikom, ki na podlagi podatkov o znamki in modelu vozila prikaže tiste vlečne kljuke, ki so skladne z izbranim vozilom. Priljubljeni modeli avtomobilov še vedno ponujajo več opcij, kar pa ni težava – veste, da vse prikazane kljuke izbranemu vozilu povsem ustrezajo, zato se lahko odločate na podlagi lastnosti in razlik med razpoložljivimi kljukami. Na ta način boste lahko po široki paleti vlečnih kljuk v naši ponudbi brskali povsem brezskrbno, na koncu pa boste izbrali prav tisti izdelek, ki bo v celoti izpolnil vaše želje in pričakovanja!

 

 

Izberi vlečno kljuko

Izberite znamko in model vašega avtomobila

z vami že 25let

Zakaj izbrati nas

Vlečna kljuka predstavlja ključno povezavo med vozilom in prikolico. V našem podjetju nudimo homologirane vlečne kljuke.

  • 25 let tradicije
  • Hitra in kvalitetna montaža
  • Skrite, avtomatske vlečne kljuke
  • Lasten razvoj

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.