Izdelava vlečnih kljuk po naročilu

Izdelava vlečnih kljuk po naročilu

Izdelava vlečnih kljuk po naročilu

Naša ponudba obsega najrazličnejše vlečne kljuke, med katerimi najdete pravo rešitev za praktično vsako vozilo. Če pa med vlečnimi kljukami naše znamke Hernec ali svetovnega proizvajalca Brink v naši ponudbi ne najdete pravega izdelka za vaše vozilo, vam nudimo izdelavo vlečnih kljuk po naročilu!

Naša storitev izdelave vlečnih kljuk po naročilu je kot nalašč za lastnike tistih vozil, ki se na cestah ne pojavljajo tako pogosto, kar pomeni, da je tudi dodatno opremo zanje težje najti. Če torej potrebujete vlečno kljuko za avtodom, gospodarsko vozilo, prikolico ali kaj drugega, smo mi pravi naslov. Izdelali bomo vlečno kljuko, posebej prilagojeno za vaše vozilo, tako da ni treba skrbeti, da kljuka vozilu ne bi ustrezala, ali pa da bi imela neprimerno nosilnost.

Poleg izdelave poskrbimo tudi za vso tehnično dokumentacijo, saj je potrebno za po meri izdelano vlečno kljuko opraviti še posamično homologacijo.

 

 

Izberi vlečno kljuko

Izberite znamko in model vašega avtomobila

z vami že 25let

Zakaj izbrati nas

Vlečna kljuka predstavlja ključno povezavo med vozilom in prikolico. V našem podjetju nudimo homologirane vlečne kljuke.

  • 25 let tradicije
  • Hitra in kvalitetna montaža
  • Skrite, avtomatske vlečne kljuke
  • Lasten razvoj

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.