Nakup rabljene vlečne kljuke

Nakup rabljene vlečne kljuke

Avtomobilska oprema je lahko precej draga, tako kot sami avtomobili. In ker na tem področju še posebej velja, da je kakovost sorazmerna s ceno, se praviloma splača v opremo vložiti dovolj denarja. Vlečne kljuke so odličen primer, poleg tega lahko osvetlimo pogosto problematiko varčevanja pri nakupu kakovostne opreme – kljuka ni posebej opazen element, prav tako pri vsakdanji uporabi vozila ni nepogrešljiva, a vseeno mora biti kakovostna in zanesljiva, ko jo potrebujemo. Jasno je torej, da bo edina smiselna opcija za zahtevne voznike nakup nove vlečne kljuke, ki jo lahko vgradi pooblaščeni mojster.

Imamo pa na trgu na voljo tudi razne rabljene izdelke, med katerimi je možno včasih najti dobre kljuke. Največji adut rabljenih izdelkov je gotovo cena, ki je običajno bistveno manjša od cene nove kljuke. Je smiselno razmisliti o tej možnosti? Z nakupom rabljene opreme prevzamemo določeno tveganje, saj ne moremo točno poznati zgodovine uporabe elementa. Lahko da je bila vlečna kljuka izpostavljena velikim obremenitvam, udarcem, obrabi in poškodbam, lahko da ni bila pravilno nameščena ali uporabljana, lahko pa preprosto ni tako kakovostna, kot jo predstavlja prodajalec. Vse to je treba upoštevati že pri pregledovanju ponudbe rabljene opreme.

Montaža in homologacija rabljene vlečne kljuke

Vsekakor je možno najti zelo dobro ponudbo, tako da bo ugodna cena rabljene opreme marsikoga dejansko premamila. Ob nakupu resda nekaj evrov prihranimo, lahko pa da se bomo morali zato soočiti z nekaterimi izzivi pri montaži vlečne kljuke.

Najbolj elegantna rešitev je seveda ta, da montažo zaupamo pooblaščenemu strokovnjaku, ki lahko izda potrdilo o strokovni vgradnji. Če s kljuko ni nič narobe in jo lahko mojster zanesljivo namesti ter izda potrdilo, tudi s homologacijo ne bo težav.

Na težave bodo naleteli domači mojstri, ki se kar sami lotijo montaže vlečne kljuke. S strokovnim pregledom je sicer možno dobiti potrdilo, a najbolje bo delo v celoti prepustiti strokovnjakom.

 

Izberi vlečno kljuko

Izberite znamko in model vašega avtomobila

z vami že 25let

Zakaj izbrati nas

Vlečna kljuka predstavlja ključno povezavo med vozilom in prikolico. V našem podjetju nudimo homologirane vlečne kljuke.

  • 25 let tradicije
  • Hitra in kvalitetna montaža
  • Skrite, avtomatske vlečne kljuke
  • Lasten razvoj

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.