Nevidne vlečne kljuke

Nevidne vlečne kljuke

Vlečne kljuke na različnih vozilih veljajo za izrazito funkcionalen element, ki služi točno določenemu namenu – širjenju funkcionalnosti vozila. Seveda je odlično, da lahko z vlečno kljuko odpremo nove razsežnosti uporabnosti našega jeklenega konjička, a takšna razširitev ne pride povsem brez cene. Tako, kot velja za večino izrazito funkcionalnih kosov avtomobilske opreme, je tudi vlečna kljuka element, ki lahko pokvari estetsko podobo avtomobila ali drugega vozila. Še več, vlečne kljuke lahko spremenijo obliko vozila ter s tem povzročijo, da je vozilo bistveno nižje, kot bi bilo brez dodane kljuke. Zaradi teh pomanjkljivosti se včasih zdi bolje, da žrtvujemo dodatno funkcionalnost in raje vozimo lepo in primerno visoko oziroma nizko vozilo. A sklepanje takšnih kompromisov na tem področju ni več potrebno – vse omenjene pomanjkljivosti odpravijo vertikalne vlečne kljuke!

Skrita vlečna kljuka

Vertikalne vlečne kljuke so estetsko povsem nevtralne, saj ne vplivajo na videz vozila – ogrodje kljuke se lepo pospravi pod zadnji odbijač, tako da je dodatek zares neviden. Pri uporabi pa navduši z vsemi funkcionalnimi lastnostmi, ki odlikujejo tudi druge vrste vlečnih kljuk. Vertikalne kljuke imajo tudi to prednost, da ne znižajo višine vozila, zato so kot nalašč za uporabo na nižjih vozilih, tudi na športnih avtomobilih! Vertikalne vlečne kljuke torej združujejo najboljše lastnosti funkcionalnosti in estetike – poskrbite za uporabno razširitev svojega vozila še danes, in uživajte v enostavnem prevozu prikolic, nosilcev za kolesa ali drugih dodatkov!

Izberi vlečno kljuko

Izberite znamko in model vašega avtomobila

z vami že 25let

Zakaj izbrati nas

Vlečna kljuka predstavlja ključno povezavo med vozilom in prikolico. V našem podjetju nudimo homologirane vlečne kljuke.

  • 25 let tradicije
  • Hitra in kvalitetna montaža
  • Skrite, avtomatske vlečne kljuke
  • Lasten razvoj

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.