Nosilci za kolesa za na kljuko

Nosilci za kolesa za na kljuko

Kolo je praktično prevozno sredstvo, ki pa je le redko namenjeno prevozu – navadno kolesarimo za rekreacijo, nekateri pa seveda na kolesu tudi tekmujejo. Predvsem v večjih mestih se sicer veliko ljudi s kolesi vozi v šolo ali na delovno mesto, a v primerjavi z uživanjem v naravi je tovrstno kolesarjenje le malo več kot obveznost. Sprostitev na naravnih kolesarskih poteh pa je tisto, kar si večina zaželi ob omembi kolesarstva. A ker so takšni privlačni naravni kotički vsaj malo odmaknjeni od mestnega vrveža, si je treba za oddih v naravi vzeti čas, pogosto pa se moramo do primernih kolesarskih stez najprej odpeljati z avtomobilom. Pri tem se izkaže, da lahko prevažanje kolesa z avtomobilom povzroči več preglavic, kot bi si morda mislili. To dokazuje tudi pestra ponudba različnih rešitev tega problema – na voljo so mnogi nosilci za kolesa različnih vrst.

Prav nosilec za kolo nudi možnost kolesarjenja vedno in povsod. Iz katerega koli kraja se lahko v nekaj minutah pripeljemo do kakšnega odmaknjenega kotička narave, prav tako lahko na ta način vedno najdemo dovolj časa za vsaj kratko sprostitev na kolesu. Z nosilcem za kolesa se nam odpre ogromno možnosti za kolesarsko rekreacijo, ne glede na to, kje prebivamo in koliko prostega časa imamo!

A za takšno brezskrbno uživanje na svežem zraku moramo najprej poskrbeti za kakovosten nosilec za kolesa, drugače bo velik del oddiha predstavljalo razstavljanje in pospravljanje kolesa, veliko slabe volje bodo povzročile praske na avtu in umazanija v prtljažniku, če kolo seveda sploh uspemo spraviti vanj. Nosilec na vlečni kljuki bo rešil vse te težave ter s tem prihranil ogromno časa!

 

Izberi vlečno kljuko

Izberite znamko in model vašega avtomobila

z vami že 25let

Zakaj izbrati nas

Vlečna kljuka predstavlja ključno povezavo med vozilom in prikolico. V našem podjetju nudimo homologirane vlečne kljuke.

  • 25 let tradicije
  • Hitra in kvalitetna montaža
  • Skrite, avtomatske vlečne kljuke
  • Lasten razvoj

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.