Nosilec za 4 kolesa na vlečni kljuki

Nosilec za 4 kolesa na vlečni kljuki

Kolesarjenje je nedvomno en izmed najbolj priljubljenih hobijev, a kaj, ko je treba najti primerno kolesarsko stezo, da je užitek na dveh kolesih res popoln. Na srečo nosilci za kolesa poskrbijo, da niti mestne srajce nimajo izgovora na sončen vikend – kolo je enostavno namestiti na avto in ga prepeljati do prijetnega okolja, bolj naklonjenega kolesarjem. Da iskanje prostora ne bo več problem niti za tiste, ki bi se radi na kolesarski izlet odpravili v skupini, pa vam predstavljamo nosilce za kar štiri kolesa, s katerim bo postalo družinsko kolesarjenje v naravi prijeten tedenski oddih od napornega vsakdana!
Na voljo sta dve izvedbi nosilca za štiri kolesa. Peruzzo Parma je namenjen predvsem tistim, ki si želijo funkcionalnosti in enostavnosti, saj je nezložljiv, medtem ko se bodo z nosilcem Peruzzo Pure Instinct opremili tisti, ki želijo koristiti tudi prednosti, ki jih prinaša zložljiva zasnova. V obeh primerih pa gre za odličen nosilec, ki se ponaša z nekaterimi nadvse dobrodošlimi odlikami: namesti se kar na vlečno kljuko, torej je zelo enostaven za montažo in odstranjevanje, seveda pa tudi za uporabo. Ne terja kakšnih posebnih spretnosti, kot tudi ne časa, saj se namesti v trenutku. Kot se za kakovosten nosilec spodobi, imata obe izvedbi učinkovit zaklep nosilca na kljuko, prav tako pa omogočata enostaven zaklep kolesa na nosilec za popolno brezskrbnost in stabilnost pri prevažanju koles. 
To so le nekatere odlike odličnih Peruzzo nosilcev. Druge prednosti boste odkrivali kar sami, in sicer skozi dolga leta uporabe teh zanesljivih nosilcev za štiri kolesa!

 

Izberi vlečno kljuko

Izberite znamko in model vašega avtomobila

z vami že 25let

Zakaj izbrati nas

Vlečna kljuka predstavlja ključno povezavo med vozilom in prikolico. V našem podjetju nudimo homologirane vlečne kljuke.

  • 25 let tradicije
  • Hitra in kvalitetna montaža
  • Skrite, avtomatske vlečne kljuke
  • Lasten razvoj

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.