Protikorozijska zaščita vlečnih kljuk

Protikorozijska zaščita vlečnih kljuk

Vsaka vlečna kljuka v naši ponudbi je izdelana iz kakovostnih materialov, narejena pa strokovno in natančno. To našim izdelkom zagotavlja vzdržljivost in odpornost, kar je pomembna odlika vsakega kosa avtomobilske opreme, še posebej pa seveda tistih delov, ki so redno izpostavljeni vremenskim vplivom, vplivom materiala s ceste in drugim faktorjem, ki lahko skrajšajo življenjsko dobo opreme. Seveda pa je treba za optimalno dolgoročno vzdržljivost vlečne kljuke včasih poskrbeti tudi na druge načine. S pazljivo uporabo ter rednim čiščenjem in vzdrževanjem boste zmanjšali tveganje, ki ga prinaša dolgoletna uporaba in obraba izdelka, za najboljše dolgoročno zadovoljstvo pa poskrbijo še nekateri posebni ukrepi. Med temi izstopa prašno lakiranje, ki je najboljša izbira za zaščito vaše vlečne kljuke.

Prašno lakiranje je oblika učinkovite zaščite kovinskih izdelkov. Gre za elektrostatično barvanje, ki z debelo plastjo suhe barve prekrije kovinsko površino in tako zagotavlja optimalno zaščito pred korozijo. Po pripravi površine se kovina obdela le z barvo, ki se nanese brez potrebe po škodljivih kemikalijah – ker gre za napredno tehniko lakiranja, je postopek učinkovit, a tudi prijazen do narave. V končni fazi je takšna zaščita tudi cenovno ugodna, predvsem zato, ker dolgoročno in učinkovito ščiti pred korozijo.

Prašno lakiranje je točno tisto, kar želite uporabiti za protikorozijsko zaščito vlečne kljuke. Na ta način boste najbolje poskrbeli za svojo opremo, zadovoljni pa boste skozi dolga leta uporabe!

Izberi vlečno kljuko

Izberite znamko in model vašega avtomobila

z vami že 25let

Zakaj izbrati nas

Vlečna kljuka predstavlja ključno povezavo med vozilom in prikolico. V našem podjetju nudimo homologirane vlečne kljuke.

  • 25 let tradicije
  • Hitra in kvalitetna montaža
  • Skrite, avtomatske vlečne kljuke
  • Lasten razvoj

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.