S kolesom v mesto

S kolesom v mesto

Čeprav nam nosilci za kolesa in podobne domislice omogočajo enostavno kolesarjenje v naravi, se mnogi s kolesom veliko pogosteje vozijo po mestnih ulicah. Običajno sicer ne za rekreacijo, temveč zato, ker se pač moramo odpraviti na pot in je kolo najbolj priročno prevozno sredstvo. Nekatera urbana središča so odlično urejena in zelo prijazna do kolesarjev, v drugih pa se je treba nekoliko bolj potruditi, če želimo brez težav doseči svoj cilj. V vsakem primeru pa je možno v mestu elegantno zamenjati avtomobil s kolesom, kar prinaša različne prednosti.

Parkiraj in kolesari

Prebivalci mesta nimajo težav s kolesarjenjem, saj imajo zelo enostaven dostop do mreže kolesarskih stez. Težje pa bodo do te infrastrukture dostopali tisti, ki živijo v predmestju ali okolici. Razdalje so prevelike, infrastruktura pa ni urejena, da bi se lahko kar od doma podali s kolesom. V tem primeru je idealna rešitev sistem parkiraj in kolesari.

Dober nosilec za kolo omogoča izjemno enostavno prevažanje kolesa tudi na vsakdanjih poteh. Večja mesta imajo na različnih vstopnih točkah parkirišča, kjer lahko pustimo avtomobil, naprej pa se zapeljemo s kolesom. Na ta način ne bo težav z vožnjo po ozkih mestnih ulicah in iskanjem parkirnega mesta, prav tako ne bo stroškov s parkiranjem ali zamud zaradi nepredvidljivega prometa. Kolo na mestnih ulicah ponuja bistveno več svobode in prilagodljivosti, kar je možno zelo dobro izkoristiti.

Nosilci za kolesa so zelo elegantna rešitev za tiste, ki želijo kolesariti po mestu. Poznamo pa tudi alternative, recimo zložljiva kolesa, ki jih lahko enostavno pospravimo v avto ali pa vzamemo s seboj na vlak oziroma avtobus. Prav tako najdemo ponekod urejene kolesarnice, ki omogočajo varno parkiranje kolesa – v tem primeru nam kolesa ni treba voziti domov in spet nazaj, lahko ga preprosto pustimo na mestu, kjer nas bo vedno počakalo.

 

Izberi vlečno kljuko

Izberite znamko in model vašega avtomobila

z vami že 25let

Zakaj izbrati nas

Vlečna kljuka predstavlja ključno povezavo med vozilom in prikolico. V našem podjetju nudimo homologirane vlečne kljuke.

  • 25 let tradicije
  • Hitra in kvalitetna montaža
  • Skrite, avtomatske vlečne kljuke
  • Lasten razvoj

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.