Snemljive in nevidne vlečne kljuke

Snemljive in nevidne vlečne kljuke

Čeprav ima avtomobil razne pomembne naloge, mora gotovo tudi lepo izgledati. Pri tem pride včasih do konflikta med estetiko in funkcionalnostjo, saj kakšen kos opreme lahko podobo avtomobila močno zmoti, čeprav prinaša tudi ključno funkcionalnost. Takšne so lahko tudi vlečne kljuke, ki so seveda nepogrešljive v primeru, da želimo za vozilom vleči tudi prikolico ali kak drug dodatek. A v času, ko prikolice ne uporabljamo, je vlečna kljuka le v napoto – s svojo prisotnostjo lahko kali elegantno podobo zadka avtomobila, poleg tega pa zniža podvozje avtomobila in lahko vpliva tudi na vozne lastnosti. Ker kljuke v tem času ne potrebujemo, od nje nimamo nikakršne koristi in ni treba, da ostane stalno nameščena na avtomobilu. Rešitev ponujajo nevidne oziroma snemljive vlečne kljuke!

Inovativen sistem za optimalno kombinacijo estetike in funkcionalnosti

Snemljivo vlečno kljuko lahko enostavno odstranimo z vozila v času, ko s seboj ne prevažamo prikolice. To omogoča inovativen mehanizem, ki skrbi za varno pritrditev in enostavno odstranitev kljuke. Seveda bo treba ta sistem najprej namestiti na podvozje avtomobila, lahko pa nato že povsem svobodno prilagajamo podobo in funkcionalnost svojega vozila.

Na avtomobil se namesti nosilec, ki drži vlečno kljuko v času uporabe. Sama kljuka pa je snemljiva in jo lahko preprosto odstranimo tako, da odklenemo mehanizem in kljuko vzamemo z nosilca. Ko kljuko odstranimo, je nosilec povsem neviden, ne visi izpod podvozja avtomobila in tudi ne vpliva na vozne lastnosti vozila. V kombinaciji s takšnim nosilcem se uporabljajo vertikalne vlečne kljuke, ki jih je zelo enostavno namestiti in zakleniti v pravi položaj – v nekaj sekundah že lahko nadgradimo funkcionalnost svojega vozila!

Seveda je treba tudi pri nevidnih vlečnih kljukah paziti na kakovost in zanesljivost izdelka. Že res, da je mehanizem napreden in inovativen, ni pa nujno, da bo tudi zares kakovosten – poslužite se le zanesljivih izdelkov priznanih proizvajalcev, veliko pozornosti pa gre nameniti tudi strokovni montaži!

 

Izberi vlečno kljuko

Izberite znamko in model vašega avtomobila

z vami že 25let

Zakaj izbrati nas

Vlečna kljuka predstavlja ključno povezavo med vozilom in prikolico. V našem podjetju nudimo homologirane vlečne kljuke.

  • 25 let tradicije
  • Hitra in kvalitetna montaža
  • Skrite, avtomatske vlečne kljuke
  • Lasten razvoj

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.