Strokovna montaža vlečne kljuke

Strokovna montaža vlečne kljuke

Vlečne kljuke so bile v preteklosti standardna oprema praktično vsakega avtomobila, danes pa temu ni več tako. Osebne avtomobile le redko uporabljamo za prevoz tovora, ki bi zahteval prikolico, pa tudi drugih priključkov načeloma ne uporabljamo. Poleg tega so pogosti še očitki, da kljuka kvari izgled avtomobila, nekaj vpliva pa ima tudi na lastnosti vozila. Če želimo koristiti funkcionalnosti vlečne kljuke, bo treba torej to najprej namestiti na vozilo. Pomembno je, da to opravilo zaupamo strokovnjaku.

Bržkone se nameravamo pri uporabi na vlečno kljuko močno zanašati. Ne glede na to, za kak namen jo sploh potrebujemo, bo opravljala pomembno nalogo, verjetno bo skrbela za enostaven prevoz tovora. Da bo svoje delo opravljala kar se da zanesljivo, mora biti kljuka sama kakovostna in ustrezna svojemu namenu, nič manj pomembno pa ni to, da je strokovno montirana. Naj bo kljuka še tako dobra, se nanjo ne moremo zanesti, če ni zanesljivo nameščena na avtomobil. Usposobljen strokovnjak bo to opravilo najbolje izvedel in zagotovil zanesljivost kljuke. Ker je za ta element potrebna tudi homologacija, druge izbire pravzaprav ni,

Prednosti strokovnjakov

Izbrati bo treba zanesljivega strokovnjaka, ki bo to storitev kar najbolje opravil. Ne gre le za montažo vlečne kljuke, temveč tudi za spremljevalno ponudbo, ki se v mnogih primerih izkaže za zelo dobrodošlo. Že svetovanje pri izbiri in nakupu kljuke je lahko izjemno koristno, seveda pa je dober nasvet koristen tudi pri načrtovanju zahtevnejših prevozov. Vlečna kljuka se vedno povezuje z drugimi priključki, ki imajo svoje zahteve – strokovnjaki s tega področja bodo najbolje vedeli, katera oprema bo najbolj združljiva.

Največje prednosti se izkažejo pri zahtevnejših izzivih. Na voljo so naprednejše vlečne naprave, ki služijo zanesljivemu prevozu večjih tovorov ali kompleksnejših priključkov, nekatere kljuke omogočajo tudi namestitev raznih nosilcev in drugih elementov. Vsekakor je pametno pri montaži za pomoč prositi usposobljenega mehanika!

 

Izberi vlečno kljuko

Izberite znamko in model vašega avtomobila

z vami že 25let

Zakaj izbrati nas

Vlečna kljuka predstavlja ključno povezavo med vozilom in prikolico. V našem podjetju nudimo homologirane vlečne kljuke.

  • 25 let tradicije
  • Hitra in kvalitetna montaža
  • Skrite, avtomatske vlečne kljuke
  • Lasten razvoj

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.