Tovarniško vgrajena ali naknadno vgrajena vlečna kljuka?

Tovarniško vgrajena ali naknadno vgrajena vlečna kljuka?

Tisti, ki svoj avtomobil pogosto uporabljajo za prevažanje kakšnega znatnega tovora, bodo že ob nakupu vozila pozorni na to, ali ponuja kakšne adute tudi za tak način uporabe. Ključnega pomena so seveda vlečne kljuke, s katerimi si prevoz tovora najbolj olajšamo. Nekateri avtomobili imajo že serijsko vgrajene vlečne kljuke ali pa lahko namestitev teh uredijo tovarniško ob nakupu vozila. A prav tako imamo vedno tudi možnost naknadne vgradnje, ki ima prav tako določene prednosti. Pametno je dobro poznati razpoložljive možnosti in se odločiti za tisto, ki ponuja največ prednosti.

Prednosti naknadne vgradnje vlečne kljuke

Če se odločite za naknadno vgradnjo vlečne kljuke, se lahko nadejate predvsem ene znatne prednosti – to je nizka cena v primerjavi s tovarniško vgrajenimi kljukami. Praviloma bo treba za naknadno vgradnjo namreč odšteti bistveno manj denarja, razlike pa so lahko zelo velike. Pričakovati je, da bo tovarniška vgradnja dvakrat dražja od cene, ki jo dobimo pri naknadni vgradnji pri pravih strokovnjakih.

Poleg tega gre omeniti tudi dejstvo, da so naknadno vgrajene vlečne kljuke po kakovosti in zmogljivosti povsem primerljive s tovarniško vgrajenimi. Oboje morajo namreč zadostiti zastavljenim standardom in odgovarjati vlečnim zmogljivostim vozila. Nosilnost je torej primerljiva, prav tako lahko pričakujemo brezhibno delovanje vseh osnovnih funkcionalnosti.

Prednosti tovarniške vgradnje vlečne kljuke

Tovarniško vgrajene vlečne kljuke v zameno za nekoliko višjo ceno ponujajo izdatne prednosti, ki bodo po godu predvsem tistim voznikom, ki pogosto prevažajo večje in težje tovore. Takšne kljuke so namreč povsem prilagojene tovrstnemu načinu vožnje, proizvajalci včasih ponudijo še cel komplet dodatnih prilagoditev, ki izboljšajo vozne lastnosti in izkušnjo pri uporabi vozila s prikolico. Pričakujemo lahko brezhibno povezovanje prikolice z vsemi avtomobilskimi sistemi, predvsem bo odlično delovala elektronika, ki upravlja senzorje in osvetlitev. Prav tako smo lahko prepričani, da bo tovarniško vgrajena kljuka zanesljivo nameščena na svoje mesto, kjer bo brez vsakršnih težav opravljala svoje delo.

 

Izberi vlečno kljuko

Izberite znamko in model vašega avtomobila

z vami že 25let

Zakaj izbrati nas

Vlečna kljuka predstavlja ključno povezavo med vozilom in prikolico. V našem podjetju nudimo homologirane vlečne kljuke.

  • 25 let tradicije
  • Hitra in kvalitetna montaža
  • Skrite, avtomatske vlečne kljuke
  • Lasten razvoj

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.