Vertikalne vlečne kljuke

Vertikalne vlečne kljuke

Vertikalno vlečne kljuke so namenjene vsem, ki imate radi estetsko in tehnično dovršenost. Največji prednosti vertikalnih vlečnih kljuk sta , da sama vlečna kljuka ob neuporabi ne zniža samega vozila. To je zelo pomembno za vse lastnike nizkih avtomobilov. Z vertikalno vlečno kljuko, vam nikoli ni potrebno pomisliti na pločnike, ležeče policaje, dovoze v garažo,... Druga prednost vertikalnih vlečnih kljuk je, da se po odstrnitvi bunke na vozilu ne vidi, da imae vlečno kljuko. Ogrodje vlečne kljuke je skrito pod odbijačem in je tako še bolj zaščiteno pred zunanjimi vplivi.

Z vsemi vlečnimi kljukami (vertikalno vlečnimi kljukami) Hernec je dovoljena maksmilana verikalna kot horizontalna obremenitev. Vertikalna obremenitev je pomembna predvsem za vožnjo nosilcev za kolesa. Na dovoljeno vertikalno obremenitev se s samo izvedbo kljuke ne da vplivati, saj le to določa proizvajalec vozila.

Izberi vlečno kljuko

Izberite znamko in model vašega avtomobila

z vami že 25let

Zakaj izbrati nas

Vlečna kljuka predstavlja ključno povezavo med vozilom in prikolico. V našem podjetju nudimo homologirane vlečne kljuke.

  • 25 let tradicije
  • Hitra in kvalitetna montaža
  • Skrite, avtomatske vlečne kljuke
  • Lasten razvoj

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.