Vlečne kljuke za gospodarska vozila

Vlečne kljuke za gospodarska vozila

Glavna prednost vsakega gospodarskega vozila je prav gotovo njegova funkcionalnost – kaj nam bo vozilo, če si z njim ne moremo pomagati? Tako kot pri osebnih vozilih izstopa udobje, pri športnih pa hitrost, je namen gospodarskega vozila ta, da je čim bolj uporabno. Zato so gospodarska vozila že serijsko opremljena z vso mogočo opremo in dodatki, ki poskrbijo za široko funkcionalnost vozila. Vseeno pa se pogosto zgodi, da želimo zmožnosti vozila še razširiti, še posebej v primeru, da je proizvajalec »pozabil« na kakšen pomemben kos opreme. Pogosta izbira za nadgradnjo je vlečna kljuka za gospodarsko vozilo, ki vozilu doda nov spekter uporabnih funkcij.

Zavedamo se, da so vlečne kljuke za gospodarska vozila velika prednost, saj zelo razširijo funkcionalnost vozila. Da bi to tudi v praksi držalo, pa je treba izbrati prave vlečne kljuke. Pri nas vam nudimo kakovostne vlečne kljuke, ki zmorejo maksimalne obremenitve, tako da so primerne tudi za najzahtevnejše uporabnike, nastavljiva višina vlečnega droga pa omogoča priklop najrazličnejših prikolic na vse vrste gospodarskih vozil. Naše vlečne kljuke so enostavne za montažo in uporabo, homologirane ter pripravljene za takojšnjo uporabo. Za dolgoročno zadovoljstvo ob uporabi poskrbijo najboljši materiali in kakovostna zgradba, piko na i pa doda zaščita proti rjavenju!

 

 

Izberi vlečno kljuko

Izberite znamko in model vašega avtomobila

z vami že 25let

Zakaj izbrati nas

Vlečna kljuka predstavlja ključno povezavo med vozilom in prikolico. V našem podjetju nudimo homologirane vlečne kljuke.

  • 25 let tradicije
  • Hitra in kvalitetna montaža
  • Skrite, avtomatske vlečne kljuke
  • Lasten razvoj

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.