Skrita vlečna kljuka Ford Galaxy in Ford S-max

Skrita vlečna kljuka Ford Galaxy in Ford S-max

Ob prihodu novega vozila Ford Galaxy ter S-max smo v našem podjetju razvili vlečno kljuko. Poseben izziv so nam prestavljala vozila, ki so opremljena z zaznavalom za odpiranje prtljažnega prostora. Zaznavalo deluje na način, da zazna premik (noge) pod vozilom in odpre prtljažna vrata.

Pri snovanju vlečne kljuke je bilo potrebno zagotoviti nemoteno delovanje zaznavala, ko je vlečna kljuka nameščena ter ko le ta ni prisotna na vozilu. Z meritvami zaznavala smo določili območje delovanja in prilagodili vlečno kljuko. Na posnetku je prikazano delovanje samodejnega odpiranja na vozilu Ford Galaxy. Enak sisteme prav tako deluje na vozilu Ford S-max.

Na vozilu je nameščena skrita vlečna kljuka, ki je popolnoma nevidna. Za montažo le te ni potrebno posegati v vidno območje odbijača. V kolikor imate na vozilu rezervno kolo to ne predstavlja nobenega problema. Možna namestitev tudi vidne vlečne kljuke, ki jo imamo v ponudbi.

 Posnetek odpiranja prtljažnih vrat z zmontirano skrito vlečno kljuko:


 

Izberi vlečno kljuko

Izberite znamko in model vašega avtomobila

z vami že 25let

Zakaj izbrati nas

Vlečna kljuka predstavlja ključno povezavo med vozilom in prikolico. V našem podjetju nudimo homologirane vlečne kljuke.

  • 25 let tradicije
  • Hitra in kvalitetna montaža
  • Skrite, avtomatske vlečne kljuke
  • Lasten razvoj

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.