Vlečna kljuka mora ustrezati vozilu

Vlečna kljuka mora ustrezati vozilu

Na trgu najdemo pestro ponudbo vlečnih kljuk, ki imajo različne značilnosti, pogosto tudi kakšne edinstvene prednosti in morebitne pomanjkljivosti. Preden pa se posvetimo izbiri znotraj pestre palete razpoložljivih možnosti, se raje omejimo le na tiste kljuke, ki odgovarjajo vozilu, na katerega nameravamo novo opremo namestiti. Ne gre namreč za univerzalne izdelke, ki bi jih lahko brez težav uporabili kar na vsakem vozilu, temveč bo treba najti tiste, ki ustrezajo točno določenemu modelu.

Univerzalne vlečne kljuke

Avtomobili različnih znamk in modelov se med seboj lahko zelo razlikujejo, a vseeno imajo vsi nekatere elemente, ki so si dokaj podobni. Nenazadnje gre v vsakem primeru za vozilo iste vrste, ne glede na to, kako se na videz razlikujejo. To velja tako za osebne avtomobile kot za gospodarska vozila – v vsakem primeru imamo opravka s podobno osnovo, zato je možno pripraviti opremo, ki bo ustrezala praktično vsem vozilom.

Univerzalne vlečne kljuke so zato prilagojene osnovni strukturi takšnih vozil. Namestijo se neposredno na podvozje, običajno pa so v veliki meri tudi prilagodljive, da jih lahko res namestimo na praktično vsako vozilo. Takšne kljuke omogočajo več načinov montaže, pokrivajo pa večino pogosto uporabljanih sistemov, tako da odgovarjajo tudi najbolj priljubljenim modelom vozil.

Vlečna kljuka za določene modele vozil

V večini primerov pa bo bolje izbrati vlečno kljuko, ki je prilagojena točno določenemu modelu vozila. Tako smo lahko prepričani, da bo oprema vozilu povsem odgovarjala – ne le, da ne bo težav pri montaži, temveč smo lahko brez skrbi tudi pri homologaciji nove opreme. Poleg tega na dolgi rok največ šteje varnost in zanesljivost pri uporabi kljuke, tudi v tem oziru je vlečna kljuka za določen model vozila najboljša izbira.

Priljubljeni modeli avtomobilov ponujajo dovolj opcij pri izbiri vlečne kljuke. Prav tako prave vlečne kljuke ni težko dobiti pri uveljavljenih proizvajalcih in prodajalcih – izdelke lahko poiščemo kar glede na model vozila!

Izberi vlečno kljuko

Izberite znamko in model vašega avtomobila

z vami že 25let

Zakaj izbrati nas

Vlečna kljuka predstavlja ključno povezavo med vozilom in prikolico. V našem podjetju nudimo homologirane vlečne kljuke.

  • 25 let tradicije
  • Hitra in kvalitetna montaža
  • Skrite, avtomatske vlečne kljuke
  • Lasten razvoj

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.