Vlečna kljuka za Toyota RAV4

Vlečna kljuka za Toyota RAV4

Toyota RAV4 v novem modelu navdušuje s številnimi prepričljivimi funkcionalnostmi, predvsem s tehnološkimi domislicami, ki močno olajšajo vsakdanjo uporabo avtomobila in ponudijo izjemno izkušnjo pri vožnji. A tudi sodobna tehnologija ne more brez prave vlečne kljuke na avtomobil priključiti prikolice ali kakšnega drugega dodatka – zato bo treba za RAV4 izbrati pravo vlečno kljuko.

Izberete lahko vlečno kljuko, ki se bo odlično ujela z vašim avtomobilom! RAV4 je kot elegantni športni terenec zasnovan tako, da navduši že na prvi pogled, zato je zelo pomembno, da kljuka ne kvari vizualne podobe vozila – skrita vlečna kljuka se v tej vlogi odlično obnese, saj je opazna le takrat, ko je dejansko v uporabi. Tako kljuka ne bo štrlela za vozilom, ko ne bo v uporabi, kar je gotovo plus za tiste, ki želijo ohraniti dovršeni dizajn RAV4 neomadeževan. Prav tako pri tem pomaga zasnova vlečne kljuke z nevidnim izrezom – to pomeni, da je tudi montaža kljuke skrita, ni niti izreza na odbijaču, ki bi nakazoval na prisotnost kljuke! Tako tudi ob podrobnejšem vizualnem pregledu vozila ne bo moč odkriti kakšnih sprememb, elegantna podoba bo še vedno navduševala z vsemi svojimi aduti.

Nadalje pa mora biti vlečna kljuka prilagojena tudi vgrajenim sistemom, ki naredijo RAV4 tako napreden vsestranski avtomobil. Predvsem so to razni senzorji, ki jih dandanes uporabljamo že v vsaki situaciji pri vožnji. Skrita vlečna kljuka za RAV4 ne ovira senzorjev, tako da ne bo treba skrbeti glede delovanja teh sistemov. Povsem neovirano bo deloval senzor za vzvratno parkiranje, prav tako kljuka ne ovira kamere in drugih sistemov. Posebej gre izpostaviti še senzor za odpiranje prtljažnih vrat z nogo – ta je namreč nameščen prav tam, kamor namestimo vlečno kljuko, a z izbiro prave kljuke in strokovno montažo vseeno deluje povsem brezhibno! Tako lahko v celoti izkoristite prav vse, kar ponuja novi RAV4.

 

Izberi vlečno kljuko

Izberite znamko in model vašega avtomobila

z vami že 25let

Zakaj izbrati nas

Vlečna kljuka predstavlja ključno povezavo med vozilom in prikolico. V našem podjetju nudimo homologirane vlečne kljuke.

  • 25 let tradicije
  • Hitra in kvalitetna montaža
  • Skrite, avtomatske vlečne kljuke
  • Lasten razvoj

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.