Vlečna kljuka za avtodom

Vlečna kljuka za avtodom

Vlečne kljuke so na osebnih avtomobilih vsestransko uporabne, še bolje pa se obnesejo na gospodarskih vozilih in na drugih vozilih, ki jih uporabljamo za kakšne posebne namene. Med te gotovo sodijo tudi avtodomi, na katere se močno zanašamo, ko se odpravimo na kakšno dolgo pot. Če želimo funkcionalnosti takšnega vozila docela izkoristiti, moramo izbrati kakovostno vlečno kljuko.

Avtodom ima praviloma dovolj prostora in zmogljivosti, da dobro poskrbi za vse potrebe, s katerimi se soočamo na daljši poti. A vsekakor lahko dodatna funkcionalnost še kako koristi – lahko da imamo recimo veliko tovora in potrebujemo prikolico, da v bivalnih prostorih ni prevelike gneče, ali pa želimo tovoriti kakšno posebno opremo, za katero v avtodomu ni prostora. Na ta način lahko brez težav s seboj vzamemo kolesa, smuči, deske in podobne rekvizite, ki bi jih sicer težko elegantno prepeljali. Seveda pa bo treba za kar najboljšo izkušnjo uporabiti kakovostno vlečno kljuko.

Izbira in montaža vlečne kljuke za avtodom

Vlečne kljuke na avtodomih so pogosto podvržene še večjim obremenitvam, predvsem pa se na to opremo močno zanašamo in si na dolgi poti daleč stran od doma preprosto ne moremo privoščiti poškodb ali okvar. Smiselna bo le izbira kakovostne vlečne kljuke, ki bo lahko svoje delo opravila brez kompromisov. Nekatera vozila imajo vlečno kljuko že nameščeno, tako da s prevažanjem prikolice ali drugih dodatkov ne bo težav, kaj lahko pa se zgodi, da bo treba kljuko posebej izbrati in namestiti. Pri tem se seveda prepričamo, da izbrana kljuka ustreza vozilu in jo je možno enostavno namestiti ter da bo kos zadani nalogi.

Ne gre le za kakovosten izdelek, vlečno kljuko je treba tudi pravilno in zanesljivo namestiti. Pri montaži na avtodom pridejo v poštev le storitve usposobljenih in izkušenih strokovnjakov, ki lahko zagotovijo odlično delovanje in popolno zanesljivost kljuke pri dolgoročni uporabi.  

Izberi vlečno kljuko

Izberite znamko in model vašega avtomobila

z vami že 25let

Zakaj izbrati nas

Vlečna kljuka predstavlja ključno povezavo med vozilom in prikolico. V našem podjetju nudimo homologirane vlečne kljuke.

  • 25 let tradicije
  • Hitra in kvalitetna montaža
  • Skrite, avtomatske vlečne kljuke
  • Lasten razvoj

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.