Vlečne kljuke Hernec

Vlečne kljuke Hernec

V sklopu prodajnega programa vam nudimo vlečne kljuke iz lastne proizvodnje. Vlečna kljuke razvijamo za vsa osebna, dostavna in tovorna vozila. V programu nudimo zgolj homologirane vlečne kljuke. Razvoj vlečne kljuke je skrbno načrtovan. Naše vodilo pri razvoju je varnost v cestnem prometu, uporabnost, zaščite proti rjavenju in kvalitetna izdelava.

Vidne vlečne kljuke

Vidno snemljive vlečne kljuke so najbolj priljubljene in cenovno dostopne. Po odstranitvi vlečnega droga na vozilu ostane vidna električna doza in ohišje vlečnega droga. Vlečne kljuke ponujajo kompromis med fiksni in skritimi vlečnimi kljukami. Vsem snemljivim vlečnim kljukam priložim vrečko za shranjevanje. Po odstranitvi vlečnega droga se luknjo pokrije s priloženim čepom.

Skrite vlečne kljuke

Iz lastnega programa vam nudimo skrite vlečne kljuke. Skrite vlečne kljuke so nadgranja vidno snemljivih vlečnih kljuk. Ko se vlečni drog odstrani se na vozilu ne-vidi ničesar. Električni priključek se skrije pod zadnji odbijač. Vlečni kljuki je priložena tudi vrečka za shanjevanje.

Zaščita proti rjavenju

Vsi naši izdelki so zaščiteni pred korozijo. Za zaščito bunke uporabljamo cink. Življenjska doba te vrste zaščite je primerljiva z življenjsko dobo avtomobila.

Z našim partnerjem Elstab zagotavljamo visoko kvalitetno zaščito površine vlečnih kljuk.

Izdelki imajo večplastno zaščito pred negativnimi vplivi vremena, mehanskimi udarci in kemikalijami, izvedeno z uporabo prašnega barvanja, kar zagotavlja njihovo izjemno visoko obstojnost in kvaliteto.

Osnovni material je pred barvanjem speskan, s čimer se s površine odstranijo kemikalije, škaja, prah in nečistoče, obenem pa peskanje zagotavlja še boljši oprijem zaščitne plasti, saj na speskanem materialu nastane nazobčena površina, kar za nekajkrat poveča kontaktno površino med zaščitnim lakom in osnovnim materialom.

Zaščita površine

Pred barvanjem je speskani material nato podvržen predobdelavi, kjer poteka razmaščevanje, fosfatiranje in spiranje z navadno in demineralizirano vodo in predgretje. Tak material se nato preplasti s temeljnim, epoksi premazom, ki ima dobre mehanske lastnosti, odpornost pred kemikalijami in zagotavlja izjemno dobro zaščito pred rjavenjem.

Na koncu je na vlečne kljuke nanešena še visokokakovostna poliestrska prašna barva, ki ima poleg zaščite funkcije tudi estetsko vlogo (poliestrska barva namreč dobro klubuje vplivom vremena in okolja).

 

 

Izberi vlečno kljuko

Izberite znamko in model vašega avtomobila

z vami že 25let

Zakaj izbrati nas

Vlečna kljuka predstavlja ključno povezavo med vozilom in prikolico. V našem podjetju nudimo homologirane vlečne kljuke.

  • 25 let tradicije
  • Hitra in kvalitetna montaža
  • Skrite, avtomatske vlečne kljuke
  • Lasten razvoj

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.