Vlečne kljuke Ljubljana

Vlečne kljuke Ljubljana

Vlečne kljuke Hernec za kakovostno

V podjetju Hernec d.o.o. se zelo dobro zavedamo, kako pomembna je varnost v prometu, zato tudi izdelujemo vlečne kljuke izključno iz materialov, ki so podprti z ustreznimi certifikati in ustrezajo najvišjim standardom. Montaža visokokvalitetnih vlečnih kljuk Hernec, primernih za vsa osebna, dostavna in tovorna vozila, je hitra in več kot enostavna, vse vlečne kljuke pa so, tako kot to velja za preostale izdelke iz naše ponudbe, zaščitene pred korozijo, tj. počasnega razpadanja zaradi elektrokemičnih reakcij.

Pri tem ne gre prezreti, da smo edini proizvajalec vlečnih kljuk v celotni ljubljanski regiji, hkrati pa edini v Sloveniji, ki proizvajamo tudi vertikalno snemljive vlečne kljuke. Opazna prednost takšne  je njena – neopaznost. Ta nastopi tedaj, ko se po odstranitvi bunke (za njeno zaščito uporabljamo cink) vlečna kljuka v celoti skrije, s čimer ne kvari izgleda avtomobila niti ne nastopa kot kakšen tujek na zadku vozila. Zato so le te toliko bolj cenjene pri uporabnikih z izrazitim čutom za estetiko, predvsem pa tehnično dovršenost. Ogrodje  je namreč za čas, ko je ne uporabljamo, skrito pod odbijačem in tako še dodatno zaščiteno pred zunanjimi vplivi.

Posebno prednost vertikalnih vlečnih kljuk pa gre iskati v dejstvu, da vozila ne znižajo dodatno, kar je toliko bolj pomembno za lastnike že tako nizkih avtomobilov. S tem tudi odpadejo vse dodatne in nadležne skrbi, ki zadevajo višino pločnikov, ležeče policaje, nepričakovane dovoze in najrazličnejše klančine.

V spodnje videu si lahko ogledate princip snemanja vlečne kljuke:

Izberi vlečno kljuko

Izberite znamko in model vašega avtomobila

z vami že 25let

Zakaj izbrati nas

Vlečna kljuka predstavlja ključno povezavo med vozilom in prikolico. V našem podjetju nudimo homologirane vlečne kljuke.

  • 25 let tradicije
  • Hitra in kvalitetna montaža
  • Skrite, avtomatske vlečne kljuke
  • Lasten razvoj

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.