Vlečne kljuke za gospodarska vozila

Vlečne kljuke za gospodarska vozila

Pogosto potrebujemo vlečno kljuko za osebno vozilo, saj nam ravno pri teh jeklenih konjičkih manjka prostora ali funkcionalnosti za prevoz tovora. Gospodarska vozila so bolje prilagojena temu namenu in dodatnih priključkov ne potrebujejo, a vseeno se zgodi, da bi tudi tem prišla prav kakšna prikolica. Na vlečne kljuke seveda lahko namestimo celo vrsto priključkov, zato bodo zahtevnejši uporabniki veseli opcij, ki jih odpira ta dodatek – tudi za gospodarska vozila je razmeroma enostavno najti pravo vlečno kljuko.

Na prvem mestu je kakovost

Je pa pri gospodarskih vozilih še toliko bolj pomembno, da izberemo kakovostno kljuko, ki bo povsem ustrezala modelu vozila. Običajno od teh kljuk pričakujemo nekaj več zanesljivosti in nosilnosti, ne moremo si privoščiti kakšnih nezgod ali drugih težav. To pomeni, da pri izbiri vlečne kljuke za gospodarsko vozilo ne smemo sklepati kompromisov ali varčevati – izdelke je treba iskati pri priznanih proizvajalcih in zanesljivih prodajalcih.

Uporabniki gospodarskih vozil so pogosto nekoliko bolj zahtevni in bodo tudi od vlečne kljuke pričakovali veliko. Ta kos opreme mora biti zanesljiv in vzdržljiv, svoje delo pa mora opravljati brezhibno. Če so na voljo različne vlečne kljuke za isto vozilo, se je treba izbiri pozorno posvetiti, treba je dobro poznati tudi svoje potrebe in pričakovanja. Navsezadnje je tudi pri gospodarskih vozilih morda edina zahteva le ta, da zmore kljuka prenašati obremenitve manjšega nosilca za kolesa ali podobnega dodatka.

Ne pozabimo na strokovno montažo

Pri vlečnih kljukah ne moremo dopustiti niti ene šibke točke. Treba je poskrbeti za strokovno montažo, s katero bo kljuka lahko zanesljivo opravljala svoje delo skozi dolga leta uporabe. Dodatna oprema mora biti homologirana, pravilno nameščena in preizkušena, za kar se splača izbrati izkušenega izvajalca. Morda bi lahko ubrali kakšno bližnjico in kak evro prihranili, a s tem gotovo ne bi bili deležni posebnega zadovoljstva na dolgi rok.

 

 

Izberi vlečno kljuko

Izberite znamko in model vašega avtomobila

z vami že 25let

Zakaj izbrati nas

Vlečna kljuka predstavlja ključno povezavo med vozilom in prikolico. V našem podjetju nudimo homologirane vlečne kljuke.

  • 25 let tradicije
  • Hitra in kvalitetna montaža
  • Skrite, avtomatske vlečne kljuke
  • Lasten razvoj

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.