Vzdrževanje vlečnih kljuk

Vzdrževanje vlečnih kljuk

V želji po kakovostni in vzdržljivi avtomobilski opremi pogosto pozabljamo, da se naše delo še ne konča, ko kupimo nek določen kos opreme. Pravzaprav šele z nakupom odgovornost za oskrbo in vzdrževanje preide v naše roke. Ne glede na to, kako kakovostno opremo smo kupili in koliko denarja smo morali za to žrtvovati, je treba vsakemu kosu avtomobilske opreme posvečati dovolj pozornosti tudi skozi leta uporabe. Le tako bomo s svojim vozilom varni in zadovoljni na dolgi rok. Tudi pri vlečnih kljukah je vzdrževanje ključnega pomena za dolgoročno zadovoljstvo – redno vzdrževanje vlečnih kljuk namreč poskrbi za ohranitev izvorne funkcionalnosti, ohrani pa seveda tudi estetsko podobo kljuke.

Na srečo vzdrževanje vlečnih kljuk ni pretirano zahtevno opravilo, kar pa seveda ne pomeni, da se mu lahko posvetimo brezbrižno. Tudi v času neuporabe moramo poskrbeti za kljuko – opremimo jo s plastičnim ali gumijastim zaščitnim pokrovom in je ne izpostavljamo škodljivim zunanjim dejavnikom. Za optimalno funkcionalnost moramo vlečno kljuko redno mazati z mastjo, pri čemer se seveda še posebej posvetimo gibljivim delom. Ob redni uporabi pa pride na vrsto tudi kontrola vijakov, katero je priporočljivo opraviti na prvih 1000 prevoženih kilometrov.

Že s preprostim vzdrževanjem lahko ohranimo funkcionalnost in podaljšamo življenjsko dobo vlečne kljuke, za tiste bolj zahtevne uporabnike pa se seveda priporoča obisk servisa, ki zna za vzdrževanje vlečnih kljuk poskrbeti profesionalno.

Izberi vlečno kljuko

Izberite znamko in model vašega avtomobila

z vami že 25let

Zakaj izbrati nas

Vlečna kljuka predstavlja ključno povezavo med vozilom in prikolico. V našem podjetju nudimo homologirane vlečne kljuke.

  • 25 let tradicije
  • Hitra in kvalitetna montaža
  • Skrite, avtomatske vlečne kljuke
  • Lasten razvoj

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.