Zložljivi nosilci za kolesa

Zložljivi nosilci za kolesa

Kolesarjenje je razmeroma preprosta rekreativna aktivnost, ki v osnovi zahteva le en pripomoček – kolo. Seveda pa vsak kolesar potrebuje tudi primerno kolesarsko pot, najbolje kakšno, ki se vije po neokrnjeni naravi. Tu nastopi problem za vse tiste rekreativce in profesionalce, ki želijo kolesariti, a živijo v mestih ali drugih krajih, kjer v bližini ni prijetnih kolesarskih prog. V tem primeru se je treba od doma najprej odpraviti z avtomobilom in šele nato uživati v vožnji s kolesom. Takšen postopek pa je v večini primerov vse prej kot preprost, saj prevažanje koles z avtomobilom ni tako enostavno, kot bi si morda mislili, še posebej če gre za več koles ali za manjše vozilo. Na srečo nam pri tem lahko pomagajo učinkoviti pripomočki, na primer praktični zložljivi nosilci za kolesa.

Zložljivi nosilci za kolesa so odlična rešitev za tiste, ki želijo z avtomobilom prevažati kolesa, pa naj gre za kratek izlet do bližnje kolesarske proge, ali pa za daljši oddih ob morju. V vsakem primeru, ko je treba prevažati kolesa, bo namreč zložljiv nosilec zagotovil primeren prostor, ne da bi pri tem oviral druge funkcije avtomobila. Nosilec je enostavno pritrditi na vlečno kljuko, kjer je diskretno skrit in ne ovira niti odpiranja prtljažnika. Glavna prednost zložljivih nosilcev za kolesa pa je kompaktna velikost, saj ob shranjevanju zavzamejo zelo malo prostora. Tako so zložljivi nosilci kot nalašč za tiste, ki si ne morejo privoščiti veliko prostora. Primerni so tudi za manjša vozila, praktična velikost zložljivih nosilcev pa se izkaže predvsem pri daljših in bolj dinamičnih izletih.

Z zložljivim nosilcem za kolesa si prihranite ogromno skrbi in preglavic. Kot nalašč so za vse tiste, ki želijo predvsem brezskrbno kolesariti, ne da bi morali pri tem skrbeti za namestitev, odstranjevanje in shranjevanje nerodne opreme. Uporaba zložljivih nosilcev je preprosta, njihova funkcionalnost pa izjemna!

Izberi vlečno kljuko

Izberite znamko in model vašega avtomobila

z vami že 25let

Zakaj izbrati nas

Vlečna kljuka predstavlja ključno povezavo med vozilom in prikolico. V našem podjetju nudimo homologirane vlečne kljuke.

  • 25 let tradicije
  • Hitra in kvalitetna montaža
  • Skrite, avtomatske vlečne kljuke
  • Lasten razvoj

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.